Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Nieuws

April maand Tassen, Manden & Kratten maand!

Korting van 15% op alle fietstassen, kratten en manden!

 

Fietstassen zijn er in alle soorten en maten. Dubbele fietstassen, enkele fietstassen maar ook stuur fietstassen of zadel fietstassen en lichtgewicht tassen. Daarnaast heb je leuke vrolijke motieven of een strak design. Ook kun je een krat laten monteren of een mooie mand voor op je fiets om je spullen makkelijk mee te nemen. Maak je graag lange fietstochten dan zijn hier ook speciale sport fietstassen voor. Ongeacht waar je naar op zoek bent, bij Fietsplus Paul de Kruif vind je gegarandeerd een tas naar jou wens. Kijk daarom gauw in onze webshop en vind jou fietstas, mand of krat!

Enkele Fietstas :

Een praktische eigenschap van een enkele fietstas is dat deze bijna altijd snel van de fiets te nemen is. Vandaar ook de veelgebruikte term ‘pakaftas’. Een enkele fietstas hangt aan één kant van de bagagedrager. Ideaal voor tijdens het boodschappen doen en het winkelen, maar ook voor andere doeleinden.

Dubbele fietstas: direct tweemaal zoveel ruimte
In een klap twee keer zoveel ruimte als met een enkele fietstas? Een dubbele fietstas is een gelijke tas aan beide zijden van de bagagedrager. Meestal wordt deze min of meer vast gemonteerd en betreft het daarom géén pakaftas

Fiets-schoudertas: voor stijl en comfort
Een enkele fietstas die zo van de fiets te pakken is, biedt gemak. Nog comfortabeler wordt het als deze eveneens dienst kan doen als schoudertas. De schoudertassen vindt u op onze website bij de enkele fietstassen. Veel stijlvolle fiets-schoudertassen zijn (haast) niet te onderscheiden van de ‘echte’ schoudertassen.

Stuurtas: alles voor het grijpen
Een stuurtas biedt weer andere mogelijkheden. Handig voor dingen die u typisch al fietsende voor het grijpen wilt hebben. Van camera tot portemonnee, van flesje drinken tot stuk fruit, van zonnebril tot smartphone, deodorant en routekaart. Over dat laatste: veel stuurtassen zijn speciaal gemaakt om prettig te kunnen navigeren.

 

 

Lees meer

Voorjaar ! Maak een afspraak voor uw Fiets.

Voorjaarsbeurt voor uw fiets!

Koning winter lijkt nu echt te zijn vertrokken en de lente komt eraan! En na deze winter, kan uw fiets wel een voorjaarsbeurt gebruiken. 
Bij vorst en ijzel wordt namelijk zout (pekel) op de wegen en fietspaden gestrooid en dat is slecht nieuws voor de lak, ketting en andere onderdelen van uw fiets. 
Dus laat uw fiets onderhouden en verzorgen door de vakmannen van Fietsplus Paul de Kruif, met deze voorjaarsbeurt. 
Zodat uw stalen ros altijd in perfecte conditie is om u overal naartoe te brengen.                                     

De opties
Een voorjaarsbeurt voor uw stadsfiets, nu voor maar €39,50*! (normaal €59,-)
Een voorjaarsbeurt voor uw elektrische fiets, nu voor maar €49,50*! (normaal € 69,-)
*  Exclusief eventueel te vervangen onderdelen.
 

De fiets wordt gecontroleerd op alle vitale onderdelen zoals: 

  • Verlichting, 
  • Afstellen van de versnellingen, 
  • Ketting wordt gesmeerd en gespannen
  • Remmen worden nagekeken, 
  • Spaken worden weer op spanning gebracht 
  • Bouten en moeren worden nagelopen
  • Tandwielen worden gesmeerd en gereinigd en nog veel meer.

Naast een werkplaats voor onderhoud en reparaties hebben wij ook een mooie winkel met een ruim aanbod van stadsfietsen, mountainbikes, kinderfietsen en natuurlijk tal van elektrische fietsen.Wij zien u graag!

Lees meer

Voorjaarsbeurt

Laat de pekel van uw fiets halen en breng uw fiets voor een voorjaarsbeurt !

Het voorjaar komt er weer aan en de schaatsen kunnen weer opgeborgen worden.

Of je je fiets in de winterperiode slechts af en toe of juist regelmatig hebt gebruikt, je fiets kan na de winter wel een voorjaarsbeurt gebruiken. Bij vorst en ijzel wordt namelijk zout (pekel) op de wegen en fietspaden gestrooid en dat is slecht nieuws voor de lak, ketting en andere onderdelen van je fiets. Dus voer (licht) onderhoud aan je fiets bijvoorbeeld zelf uit of breng hem voor een uitgebreide onderhoudsbeurt, zodat je stalen ros altijd in perfecte conditie is om je overal naartoe te brengen. Bel of mail voor een afspraak, we kunnen uw fiets eventueel ook halen en brengen.

U kunt het natuurlijk ook zelf willen doen. Boven aan de pagina staan al enkele produkten die u nodig kan hebben bij het schoonmaken en smeren van uw fiets. Maar bij onze afdeling smeer en poetsmiddelen kunt u nog veel meer van uw gading vinden. Bestel het via de webshop en kom het bij ons afhalen of laat het bij u bezorgen.

 

Lees meer

Winterbanden actie !

Let op unieke Winterbanden actie !

Bent u voor vervoer afhankelijk van uw fiets of wilt u gewoon lekker door blijven fietsen deze winter dan hebben wij voor een goede grip de oplossing voor u!

Laat uw banden bij ons vervangen door winterbanden, met of zonder spikes. Indien uw huidige banden nog goed zijn slaan wij deze voor u op en wij wisselen deze dan weer om als de weersomstandigheden weer beter zijn.

De winterbanden krijgt u dan weer mee naar huis om deze volgende winter weer door ons te laten monteren.

Indien u ze zelf wilt monteren bestel ze dan via de webshop.

Wij hebben diverse winterbanden op voorraad!

Onze collega Tymen heeft een mooie rit gemaakt door de bossen van de Utrechtse Heuvelrug en schitterende foto's gemaakt. Klik hier of kijk bij meer nieuws voor zijn TIPS en mooie plaatjes!

Lees meer

Mooie tocht door de sneeuw

Onze collega Tymen heeft een mooie rit gemaakt door de bossen.

Lees verder voor de mooie beelden die hij gemaakt heeft!

Lees meer

Werkplaats open !

Gelukkig mogen we u mobiel houden en is onze werkplaats geopend. U kunt uw fiets dus gewoon brengen voor reparatie. Wilt u graag onderdelen afhalen, bestel deze dan via onze webshop, natuurlijk kunnen wij ze ook voor u opsturen. 

Met vriendelijke groet, Team Fietsplus Paul de Kruif

Lees meer

Kado tips

           Maar natuurlijk ook voor als je iemand eens een leuk en orgineel kado wilt geven.

       We proberen steeds iets nieuws en orgineels te vinden voor je en ook nog betaalbaar

Klik hier voor onze kadotips !

Lees meer

ATB verhuur

ATB verhuur bij FIETSPLUS PAUL DE KRUIF

 

Lees meer

Velo de Ville

Wij introduceren Velo de Ville.

Kom langs voor meer informatie.

Tot snel!

 

 

Lees meer

Wij introduceren Velo de Ville

 

 

 

UNIEK EN VEELVOUDIG

Elk mens is anders een heeft zijn eigen wensen, een bepaalde lieflingskleur en zijn eigen stijl – dat maakt het leven in onze ogen bijzonder spannend. Hoezo niet ook een fiets een eigen, persoonlijk karakter geven? Met Velo de Ville past u de fietsen naar uw eigen zin aan, zodat de fiets net zo individueel is als uw eigen persoonlijkheid. Daarom worden al onze fietsen voor u persoonlijk geconfigureerd. U kiest uw lieflingskleur, het passende frame alsook vele andere componenten, zodat de fiets precies naar uw eigen wensen en behoeftes samegesteld wordt. Met Velo de Ville krijgt u een fiets op maat die op uw doelen en individuele smaak afgestemd is.

 

GEPASSIONEERD MET VEEL ERVARING

Al meer dan 50 jaar ontwikkelen en produceren wij vol passie fietsen. Door al onze ervaring is het ons gelukt om onze kwaliteit constant te optimaliseren en nieuwe modellen, functies en designs verder door te ontwikkelen. Ons familiebedrijf is constant gegroeid en heeft ondertussen meer dan 250 medewerkers die onze passie voor fietsen delen. Het plezier aan het werk is voor ons bijzonder belangrijk, omdat het een vereiste voor de hoogwaardigheid van onze producten is en de ideeën alsook de ervaring van onze medewerkers een waardevolle verreiking in de doorontwikkeling van onze fietsen is.   

 

VOLLE VERANTWOORDING

Een bijzonder aspect voor ons is de integratie van mensen met een handicap in de maatschappij. Daarom heeft onze onderneming vele mensen met een lichaamelijke of geestelijke handicap in onze productie of in onze werkplaats in dienst gesteld. Bovendien ondersteunen wij deze medewerkers met bepaalde voorzieningen in hun persoonlijke en beroepsmatige verderontwikkeling, bijvoorbeeld door het opstellen van een integratieafdeling die een goede voorwaarde voor ons engagement is. Deze wordt door de Landschaftsverband Westfalen-Lippe, LWL-Integrationsamt Westfalen ondersteunt.

Lees meer