Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Nieuws

Het leven vangt weer aan

Het leven gaat langzaam aan weer naar het normale toe. De vakanties zijn voorbij de scholen gaan weer beginnen en de langste dag ligt al weer even achter ons. Het wordt dus weer tijd om te kijken of de verlichting van de fiets het doet de banden nog goed zijn en of we voldoende ruimte over hebben op de fiets om alles mee te nemen. Gelukkig hebben wij nog voldoende op voorraad om u hierbij te kunnen helpen. Ook in onze werkplaats staan de mannen klaar om uw fiets onder handen te nemen.

Wilt u echter een mooie nieuwe fiets dan hebben wij vast wel een geschikte fiets voor u staan. En u weet bij ons kunt u de fietsen gewoon proberen. 

Lees meer

Elektrische fietsen van Velo de Ville

MAATWERK UIT DUITSLAND
met een erg goede prijs-kwaliteitsverhouding
Het van origine Duitse merk Velo de Ville ontwikkelt en produceert al ruim vijftig jaar fietsen. Het familiebedrijf heeft intussen meer dan 250 medewerkers en maakt zeer uiteenlopende modellen. Van volledig uitgeruste e-bikes tot lichtgewicht trekkingfietsen, maar ook exotische MTB en sport e-bikes en behoren tot het gamma van Velo de Ville.

Jouw fiets, maar dan ook écht jouw fiets
Wat Velo de Vile onderscheid van andere merken, is de hoge mate van aanpasbaarheid. Zo geef je een Velo de Ville gemakkelijk een eigen karakter mee. Je kunt je fiets precies de kleur geven die jij het mooiste vindt, maar het maatwerk gaat verder dan cosmetische kenmerken. Het frame en vrijwel alle andere, monteerbare componenten zijn naar smaak aan te passen. Met een Velo de Ville krijg je een fiets op maat die geheel op jouw doeleinden en individuele smaak is afgestemd.

Een mooie beschermlaag
Nadat je bij ons in de winkel je fiets hebt geconfigureerd, begint de productie in de fabriek in het Duitse Altenberge. Eerst wordt het door jou gekozen frame in de grondverf gezet en aansluitend in jouw lievelingskleur gelakt. Dat ziet er niet alleen mooi uit, maar zorgt er ook voor dat het frame maximaal beschermd wordt. De lak die gebruikt wordt is namelijk erg slagvast. Een gemiddeld fietsframe heeft over het algemeen namelijk flink wat te lijden op de weg.

Geen loze beloften
De meeste onderdelen die op jouw nieuwe Velo de Ville zitten, worden door het merk zelf geproduceerd. Dat betekent een goede kwaliteitscontrole (DIN ISO-norm gecertificeerd), en het stelt Velo de Ville in staat om nieuwe materialen en componenten vrij vlot te ontwikkelen, te testen en in productie te nemen. Alle componenten die niet door het bedrijf zelf worden geproduceerd, moeten aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Er wordt vrijwel uitsluitend voor Duitse of Europese productiefaciliteiten gekozen. Bovendien worden alle componenten (zadel, stuur, wielen, verlichting, versnelling etc.) met de hand gemonteerd. Geen machinaal eindproduct dus, maar een montagekwaliteit die af-fabriek al heel goed te noemen is.

Check, check, double check
Voordat jouw nieuwe Velo de Ville wordt uitgeleverd, wordt elk schroefje, boutje en moertje in de fabriek nagelopen. Vervolgens wordt aan de hand van je bestelling gecontroleerd of alle bestelde onderdelen kloppen en goed gemonteerd zijn. Uiteindelijk wordt de fiets op transport gezet naar onze winkel. Wij verzorgen vervolgens de eindmontage en maken jouw nieuwe Velo de Ville gereed om weer en wind te trotseren. Dat jouw Velo de Ville zorgvuldig wordt afgeleverd, durven we dan ook met een gerust hart te stellen.

Wil je meer weten over Velo de Ville, de modellen eens goed van dichtbij bekijken en ook even uitproberen? Kom gerust langs in de winkel, we zien je graag verschijnen!

Lees meer

Met zijn tweeën op de fiets !

De Julimaand staat in het teken van de kinderen. Het wordt weer mooi weer dus wat is er leuker om met de kinderen op pad te gaan.

En gedurende de juni maand GRATIS montage! 

Om u kind mee te nemen op de fiets hebben wij vele soorten kinderzitjes. Voorzitjes, Achterzitjes, een losse rugsteun voor op de bagagedrager, losse voetsteuntjes en zelfs een zadel welke je op de stang kan monteren om uw kind mee te nemen. Kijk gauw in onze webshop of kom bij ons langs om te kijken of er een zitje voor u bij zit. En gedurende de juni maand GRATIS montage! 

Wij hebben een grote keuze uit voorzitjes, zitjes voor achter op de bagagedrager, losse voetssteunen en rugleuningen en zelfs een oplossing voor op de stang bij een herenfiets. Kortom genoeg keuze om uw kind veilig mee te nemen op de fiets.

Lees meer

Mei maand Poets en smeer maand !

Het is weer voorjaar en het is tijd om er op uit te gaan. Maar zorg er eerst voor dat de draaiende delen van de fiets weer lekker gesmeerd zijn en wat is er fijner om met een mooie soepel lopende fiets op pad te gaan. Onderhoud uw fiets dan ook goed en doet u dit zelf kom dan bij ons langs voor de beste smeer en poets middelen, borstels en reinigingsapparaten.

De hele maand  Mei 15% korting op Smeer & Poets middelen!

Smeren

Voor het onderhoud van uw fiets is het nodig om de draaiende delen goed te smeren. Bij de fiets is het met name van belang dat de ketting goed gesmeerd blijft. Er is echter wel een verschil tussen het smeren van een open ketting en een ketting met een dichte kettingkast. De open ketting van een Race-fiets of ATB dient namelijk niet te vet gesmeerd te worden om te voorkomen dat zand en vuil blijft kleven wat voor het zwaarder lopen en extra slijtage zorgt. Gelukkig hebben wij bij Fietsplus Paul de Kruif de juiste smeermiddelen voor  voor ieder type fiets! En ook met 15 % korting

Schoonmaak gereedschap

Goed gereedschap is het halve werk is het gezegde en dat gaat ook op voor het schoonmaken van uw fiets. Bij Fietsplus Paul de Kruif hebben we borstels om uw ketting en tandwielen schoon te maken, handig apparaat om uw ketting goed te reinigen en en zelfs een hoge druk reiniger op accu om uw fiets af te spuiten. Kortom met een goed advies en de juiste middelen heeft u uw fiets binnen een hand omdraai weer glimmend voor u staan.

Twee soorten voorjaarsbeurten voor uw fiets !


Voorjaarsbeurt uitgebreid voor € 65,- : Naast alle hulpmiddelen om uw fiets zelf schoon te maken en te smeren kunt u dit natuurlijk ook door ons laten doen. Voordeel is dat de fiets dan ook gelijk technisch weer nagekeken wordt. De remmen, ketting, versnellingen, spaken asmoeren en dergelijke worden allemaal gesteld en nagetrokken zodat u weer veilig kunt fietsen.

Voorjaarsbeurt  normaal voor € 47,50 : Wij kijken uw fiets technisch na en smeren de fiets zodat deze weer als een zonnetje loopt en u weer veilig de weg op kan. Schoonmaken is hier niet bij inbegrepen.

 

Lees meer

April maand Tassen, Manden & Kratten maand!

Korting van 15% op alle fietstassen, kratten en manden!

 

Fietstassen zijn er in alle soorten en maten. Dubbele fietstassen, enkele fietstassen maar ook stuur fietstassen of zadel fietstassen en lichtgewicht tassen. Daarnaast heb je leuke vrolijke motieven of een strak design. Ook kun je een krat laten monteren of een mooie mand voor op je fiets om je spullen makkelijk mee te nemen. Maak je graag lange fietstochten dan zijn hier ook speciale sport fietstassen voor. Ongeacht waar je naar op zoek bent, bij Fietsplus Paul de Kruif vind je gegarandeerd een tas naar jou wens. Kijk daarom gauw in onze webshop en vind jou fietstas, mand of krat!

Enkele Fietstas :

Een praktische eigenschap van een enkele fietstas is dat deze bijna altijd snel van de fiets te nemen is. Vandaar ook de veelgebruikte term ‘pakaftas’. Een enkele fietstas hangt aan één kant van de bagagedrager. Ideaal voor tijdens het boodschappen doen en het winkelen, maar ook voor andere doeleinden.

Dubbele fietstas: direct tweemaal zoveel ruimte
In een klap twee keer zoveel ruimte als met een enkele fietstas? Een dubbele fietstas is een gelijke tas aan beide zijden van de bagagedrager. Meestal wordt deze min of meer vast gemonteerd en betreft het daarom géén pakaftas

Fiets-schoudertas: voor stijl en comfort
Een enkele fietstas die zo van de fiets te pakken is, biedt gemak. Nog comfortabeler wordt het als deze eveneens dienst kan doen als schoudertas. De schoudertassen vindt u op onze website bij de enkele fietstassen. Veel stijlvolle fiets-schoudertassen zijn (haast) niet te onderscheiden van de ‘echte’ schoudertassen.

Stuurtas: alles voor het grijpen
Een stuurtas biedt weer andere mogelijkheden. Handig voor dingen die u typisch al fietsende voor het grijpen wilt hebben. Van camera tot portemonnee, van flesje drinken tot stuk fruit, van zonnebril tot smartphone, deodorant en routekaart. Over dat laatste: veel stuurtassen zijn speciaal gemaakt om prettig te kunnen navigeren.

 

 

Lees meer

Voorjaar ! Maak een afspraak voor uw Fiets.

Voorjaarsbeurt voor uw fiets!

Koning winter lijkt nu echt te zijn vertrokken en de lente komt eraan! En na deze winter, kan uw fiets wel een voorjaarsbeurt gebruiken. 
Bij vorst en ijzel wordt namelijk zout (pekel) op de wegen en fietspaden gestrooid en dat is slecht nieuws voor de lak, ketting en andere onderdelen van uw fiets. 
Dus laat uw fiets onderhouden en verzorgen door de vakmannen van Fietsplus Paul de Kruif, met deze voorjaarsbeurt. 
Zodat uw stalen ros altijd in perfecte conditie is om u overal naartoe te brengen.                                     

De opties
Een voorjaarsbeurt voor uw stadsfiets, nu voor maar €39,50*! (normaal €59,-)
Een voorjaarsbeurt voor uw elektrische fiets, nu voor maar €49,50*! (normaal € 69,-)
*  Exclusief eventueel te vervangen onderdelen.
 

De fiets wordt gecontroleerd op alle vitale onderdelen zoals: 

  • Verlichting, 
  • Afstellen van de versnellingen, 
  • Ketting wordt gesmeerd en gespannen
  • Remmen worden nagekeken, 
  • Spaken worden weer op spanning gebracht 
  • Bouten en moeren worden nagelopen
  • Tandwielen worden gesmeerd en gereinigd en nog veel meer.

Naast een werkplaats voor onderhoud en reparaties hebben wij ook een mooie winkel met een ruim aanbod van stadsfietsen, mountainbikes, kinderfietsen en natuurlijk tal van elektrische fietsen.Wij zien u graag!

Lees meer

Voorjaarsbeurt

Laat de pekel van uw fiets halen en breng uw fiets voor een voorjaarsbeurt !

Het voorjaar komt er weer aan en de schaatsen kunnen weer opgeborgen worden.

Of je je fiets in de winterperiode slechts af en toe of juist regelmatig hebt gebruikt, je fiets kan na de winter wel een voorjaarsbeurt gebruiken. Bij vorst en ijzel wordt namelijk zout (pekel) op de wegen en fietspaden gestrooid en dat is slecht nieuws voor de lak, ketting en andere onderdelen van je fiets. Dus voer (licht) onderhoud aan je fiets bijvoorbeeld zelf uit of breng hem voor een uitgebreide onderhoudsbeurt, zodat je stalen ros altijd in perfecte conditie is om je overal naartoe te brengen. Bel of mail voor een afspraak, we kunnen uw fiets eventueel ook halen en brengen.

U kunt het natuurlijk ook zelf willen doen. Boven aan de pagina staan al enkele produkten die u nodig kan hebben bij het schoonmaken en smeren van uw fiets. Maar bij onze afdeling smeer en poetsmiddelen kunt u nog veel meer van uw gading vinden. Bestel het via de webshop en kom het bij ons afhalen of laat het bij u bezorgen.

 

Lees meer

Winterbanden actie !

Let op unieke Winterbanden actie !

Bent u voor vervoer afhankelijk van uw fiets of wilt u gewoon lekker door blijven fietsen deze winter dan hebben wij voor een goede grip de oplossing voor u!

Laat uw banden bij ons vervangen door winterbanden, met of zonder spikes. Indien uw huidige banden nog goed zijn slaan wij deze voor u op en wij wisselen deze dan weer om als de weersomstandigheden weer beter zijn.

De winterbanden krijgt u dan weer mee naar huis om deze volgende winter weer door ons te laten monteren.

Indien u ze zelf wilt monteren bestel ze dan via de webshop.

Wij hebben diverse winterbanden op voorraad!

Onze collega Tymen heeft een mooie rit gemaakt door de bossen van de Utrechtse Heuvelrug en schitterende foto's gemaakt. Klik hier of kijk bij meer nieuws voor zijn TIPS en mooie plaatjes!

Lees meer

Mooie tocht door de sneeuw

Onze collega Tymen heeft een mooie rit gemaakt door de bossen.

Lees verder voor de mooie beelden die hij gemaakt heeft!

Lees meer

Werkplaats open !

Gelukkig mogen we u mobiel houden en is onze werkplaats geopend. U kunt uw fiets dus gewoon brengen voor reparatie. Wilt u graag onderdelen afhalen, bestel deze dan via onze webshop, natuurlijk kunnen wij ze ook voor u opsturen. 

Met vriendelijke groet, Team Fietsplus Paul de Kruif

Lees meer

Kado tips

           Maar natuurlijk ook voor als je iemand eens een leuk en orgineel kado wilt geven.

       We proberen steeds iets nieuws en orgineels te vinden voor je en ook nog betaalbaar

Klik hier voor onze kadotips !

Lees meer

ATB verhuur

ATB verhuur bij FIETSPLUS PAUL DE KRUIF

 

Lees meer

Velo de Ville

Wij introduceren Velo de Ville.

Kom langs voor meer informatie.

Tot snel!

 

 

Lees meer

Wij introduceren Velo de Ville

 

 

 

UNIEK EN VEELVOUDIG

Elk mens is anders een heeft zijn eigen wensen, een bepaalde lieflingskleur en zijn eigen stijl – dat maakt het leven in onze ogen bijzonder spannend. Hoezo niet ook een fiets een eigen, persoonlijk karakter geven? Met Velo de Ville past u de fietsen naar uw eigen zin aan, zodat de fiets net zo individueel is als uw eigen persoonlijkheid. Daarom worden al onze fietsen voor u persoonlijk geconfigureerd. U kiest uw lieflingskleur, het passende frame alsook vele andere componenten, zodat de fiets precies naar uw eigen wensen en behoeftes samegesteld wordt. Met Velo de Ville krijgt u een fiets op maat die op uw doelen en individuele smaak afgestemd is.

 

GEPASSIONEERD MET VEEL ERVARING

Al meer dan 50 jaar ontwikkelen en produceren wij vol passie fietsen. Door al onze ervaring is het ons gelukt om onze kwaliteit constant te optimaliseren en nieuwe modellen, functies en designs verder door te ontwikkelen. Ons familiebedrijf is constant gegroeid en heeft ondertussen meer dan 250 medewerkers die onze passie voor fietsen delen. Het plezier aan het werk is voor ons bijzonder belangrijk, omdat het een vereiste voor de hoogwaardigheid van onze producten is en de ideeën alsook de ervaring van onze medewerkers een waardevolle verreiking in de doorontwikkeling van onze fietsen is.   

 

VOLLE VERANTWOORDING

Een bijzonder aspect voor ons is de integratie van mensen met een handicap in de maatschappij. Daarom heeft onze onderneming vele mensen met een lichaamelijke of geestelijke handicap in onze productie of in onze werkplaats in dienst gesteld. Bovendien ondersteunen wij deze medewerkers met bepaalde voorzieningen in hun persoonlijke en beroepsmatige verderontwikkeling, bijvoorbeeld door het opstellen van een integratieafdeling die een goede voorwaarde voor ons engagement is. Deze wordt door de Landschaftsverband Westfalen-Lippe, LWL-Integrationsamt Westfalen ondersteunt.

Lees meer