Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Nieuws

Werkplaats open !

Gelukkig mogen we u mobiel houden en is onze werkplaats geopend. U kunt uw fiets dus gewoon brengen voor reparatie. Wilt u graag onderdelen afhalen, bestel deze dan via onze webshop. We werken hard om deze zo goed mogelijk in te delen en van voldoende informatie te voorzien.

 

Lees meer

Kado tips

           Maar natuurlijk ook voor als je iemand eens een leuk en orgineel kado wilt geven.

       We proberen steeds iets nieuws en orgineels te vinden voor je en ook nog betaalbaar

Klik hier voor onze kadotips !

Lees meer

ATB verhuur

ATB verhuur bij FIETSPLUS PAUL DE KRUIF

 

Lees meer

Velo de Ville

Wij introduceren Velo de Ville.

Kom langs voor meer informatie.

Tot snel!

 

 

Lees meer

Wij introduceren Velo de Ville

 

 

 

UNIEK EN VEELVOUDIG

Elk mens is anders een heeft zijn eigen wensen, een bepaalde lieflingskleur en zijn eigen stijl – dat maakt het leven in onze ogen bijzonder spannend. Hoezo niet ook een fiets een eigen, persoonlijk karakter geven? Met Velo de Ville past u de fietsen naar uw eigen zin aan, zodat de fiets net zo individueel is als uw eigen persoonlijkheid. Daarom worden al onze fietsen voor u persoonlijk geconfigureerd. U kiest uw lieflingskleur, het passende frame alsook vele andere componenten, zodat de fiets precies naar uw eigen wensen en behoeftes samegesteld wordt. Met Velo de Ville krijgt u een fiets op maat die op uw doelen en individuele smaak afgestemd is.

 

GEPASSIONEERD MET VEEL ERVARING

Al meer dan 50 jaar ontwikkelen en produceren wij vol passie fietsen. Door al onze ervaring is het ons gelukt om onze kwaliteit constant te optimaliseren en nieuwe modellen, functies en designs verder door te ontwikkelen. Ons familiebedrijf is constant gegroeid en heeft ondertussen meer dan 250 medewerkers die onze passie voor fietsen delen. Het plezier aan het werk is voor ons bijzonder belangrijk, omdat het een vereiste voor de hoogwaardigheid van onze producten is en de ideeën alsook de ervaring van onze medewerkers een waardevolle verreiking in de doorontwikkeling van onze fietsen is.   

 

VOLLE VERANTWOORDING

Een bijzonder aspect voor ons is de integratie van mensen met een handicap in de maatschappij. Daarom heeft onze onderneming vele mensen met een lichaamelijke of geestelijke handicap in onze productie of in onze werkplaats in dienst gesteld. Bovendien ondersteunen wij deze medewerkers met bepaalde voorzieningen in hun persoonlijke en beroepsmatige verderontwikkeling, bijvoorbeeld door het opstellen van een integratieafdeling die een goede voorwaarde voor ons engagement is. Deze wordt door de Landschaftsverband Westfalen-Lippe, LWL-Integrationsamt Westfalen ondersteunt.

Lees meer