Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

April maand Tassen, Manden & Kratten maand!

Korting van 15% op alle fietstassen, kratten en manden!

 

Fietstassen zijn er in alle soorten en maten. Dubbele fietstassen, enkele fietstassen maar ook stuur fietstassen of zadel fietstassen en lichtgewicht tassen. Daarnaast heb je leuke vrolijke motieven of een strak design. Ook kun je een krat laten monteren of een mooie mand voor op je fiets om je spullen makkelijk mee te nemen. Maak je graag lange fietstochten dan zijn hier ook speciale sport fietstassen voor. Ongeacht waar je naar op zoek bent, bij Fietsplus Paul de Kruif vind je gegarandeerd een tas naar jou wens. Kijk daarom gauw in onze webshop en vind jou fietstas, mand of krat!

Enkele Fietstas :

Een praktische eigenschap van een enkele fietstas is dat deze bijna altijd snel van de fiets te nemen is. Vandaar ook de veelgebruikte term ‘pakaftas’. Een enkele fietstas hangt aan één kant van de bagagedrager. Ideaal voor tijdens het boodschappen doen en het winkelen, maar ook voor andere doeleinden.

Dubbele fietstas: direct tweemaal zoveel ruimte
In een klap twee keer zoveel ruimte als met een enkele fietstas? Een dubbele fietstas is een gelijke tas aan beide zijden van de bagagedrager. Meestal wordt deze min of meer vast gemonteerd en betreft het daarom géén pakaftas

Fiets-schoudertas: voor stijl en comfort
Een enkele fietstas die zo van de fiets te pakken is, biedt gemak. Nog comfortabeler wordt het als deze eveneens dienst kan doen als schoudertas. De schoudertassen vindt u op onze website bij de enkele fietstassen. Veel stijlvolle fiets-schoudertassen zijn (haast) niet te onderscheiden van de ‘echte’ schoudertassen.

Stuurtas: alles voor het grijpen
Een stuurtas biedt weer andere mogelijkheden. Handig voor dingen die u typisch al fietsende voor het grijpen wilt hebben. Van camera tot portemonnee, van flesje drinken tot stuk fruit, van zonnebril tot smartphone, deodorant en routekaart. Over dat laatste: veel stuurtassen zijn speciaal gemaakt om prettig te kunnen navigeren.