Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Mooie tocht door de sneeuw

Ook zin in een mooie winter Mountainbike rit? 

Wij bij Fietsplus Paul de Kruif hebben een paar handige tips voor je!

Zorg dat je warm genoeg gekleed bent, aan je voeten en handen ga je dat het eerst merken dus zorg voor een goed paar winterhandschoenen en overschoenen. Als het sneeuwt is het handig als je kleding ook waterdicht is, trek bv een jas en regen broek aan over je fiets kleding, zeker als je van plan bent langer weg te gaan.

Ga voor de veiligheid niet alleen op pad en neem een mobiele telefoon mee. Doe een helm op.

Op het trail zelf is het belangrijk om op het pad te blijven, de plat gereden delen geven met goede banden voldoende grip. Meestal lopen in de bochten de zijkanten een beetje omhoog probeer in dit soort bochten de buitenkant aan tehouden, hier heb je het meeste grip. De boomwortels zijn met de sneeuw en het ijs extra glad probeer hier zo recht mogelijk overheen te rijden. 

Vergeet ook niet om online op onze website een Vignet te kopen, niet alleen om  een dure boete te voorkomen maar hier word ook de Trail het hele jaar netjes van onderhouden. Je kunt als je je vignet via onze website besteld deze eventueel afhalen of op laten sturen.

Heb je geen mountainbike maar wil je toch eens proberen hoe dat is? Huur hem dan via onze site en klik hier om te reserveren. 

Namens het hele team van Fietsplus Paul de Kruif wensen we je een hele mooie winter rit toe!